ABH Advocats especialistes en herències

LLEGÍTIMA – INTERNACIONAL – TESTAMENT – IMPOSTOS

Truqueu-nos i consulteu-nos sense compromís
931 03 77 53

Somos ABH abogados especialistas en herencias en Barcelona con más de 25 años de experiencia en derecho de sucesiones lo que nos permite asesorarle para ofrecerle la mejor solución de forma rápida y segura. Somos expertos en herencias: desde la redacción de su testamento hasta la liquidación de impuestos y la transmisión de los bienes de la herencia a sus herederos ofreciéndole un servicio personalizado directo y de calidad.

Som ABH advocats, especialistes en herències a Barcelona amb més de 25 anys d’experiència en dret de successions, la qual cosa ens permet assessorar-vos per oferir-vos la millor solució de manera ràpida i segura. Som experts en herències: des de la redacció del vostre testament fins a la liquidació d’impostos i la transmissió dels béns de l’herència als vostres hereus, oferint-vos un servei personalitzat directe i de qualitat.

Consulteu sense compromís
931 03 77 53

Els nostres advocats especialistes en herències us resoldran els vostres dubtes

Consulteu sense compromís


  En virtut del que s’estableix a la Llei orgànica 3/2018, LOPD-GDD i al Reglament Europeu 2016/679, RGPD de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer titularitat d’Andreu-Barquin Advocats S.C.P. La informació registrada s’utilitzarà per informar-vos per qualsevol mitjà electrònic de les nostres novetats i/o informació de l’entitat. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les vostres dades i els de limitació i oposició del tractament a Balmes, 85, entresol, 08008, Barcelona o enviant un correu electrònic a administrador@abherencias.com. En compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic i internet, us informem que podeu revocar en qualsevol moment, de manera senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic enviant un correu electrònic amb la vostra sol·licitud a: administrador@abherencias.com.

  HA D'ACCEPTAR UNA HERÈNCIA?

  Preguntes freqüents

  Puc saber si el difunt va fer testament?

  Descobrirem si existeix testament i n’obtindrem una còpia.

  Què haig de fer per desheretar a algú?

  Estudiarem el vostre cas i us assessorarem sobre la possibilitat de desheretar a una persona.

  Com puc pagar menys en els impostos de l’herència?

  Liquidem els impostos de l’herència estalviant-vos el màxims diners.

  Em correspon alguna cosa de l’herència per llei?

  Existeix la Llegítima, us indiquem quant heu de percebre.

  Puc impugnar un testament?

  Informeu-vos sobre les causes d’impugnació del testament.

  Teniu més dubtes?

  Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us resoldrem tots els dubtes.

  Les nostres xarxes socials